Webbeheerder

Kate Dijkers – wie is dat?

Beste menners,

Zoals jullie misschien al weten, na vele jaren van trouwe dienst stopt Inge met het beheer van de website. Deze taak neem ik nu graag van haar over.
Voor jullie ben ik geen bekende, vandaar dat ik nu in het kort iets over mijzelf vertel.
Ik werd in 1950 in Engeland geboren en groeide daar op. Tijdens een werkvakantie in Zwitserland ontmoette ik Kees, mijn man. Inmiddels zijn we getrouwd en hebben we 3 kinderen en 2 kleinkinderen. Wij hebben in verschillende plaatsen gewoond, het langst in Loenen (Gld) en nu sinds 2 jaar in Lengel.

In Loenen hadden we altijd pony’s en/of paarden aan huis, onder andere New Forest, KWPNers en Freibergers (uit Zwitserland) maar sinds de verhuizing is dit niet meer mogelijk.  Op de foto staat de Freiberger merrie die ik nu nog heb. Zij  staat op stal in Zeddam waar vandaan we mooie bosritten kunnen maken. 
Sinds ik met pensioen ben, doe ik graag vrijwilligerswerk.  Zodoende heb ik eerder bij Manege de Biobos (Arnhem) en bij de Hoenderloo Groep geholpen. Tegenwoordig wandel ik 1 keer per week met de honden van de Geleidehondenschool in Kilder en help ik graag met de huifbedritten in Wehl. 
Ik verheug mij erop jullie te leren kennen, persoonlijk en via de website.  Wilt u nieuws, foto’s en/of een advertentie delen, kunt u dit voortaan sturen naar kate_dijkers@hotmail.com.