Nieuwsbrief November 2020

Internet:        www.dewipsingel.nl

Email:            info@dewipsingel.nl

IBAN:            NL91 RBRB 0706 5739 43

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2020

Leden en Donateurs van Vereniging Aanspanning “De Wipsingel”.

3 november hebben we weer de persconferentie van de regering gehad.

Daarin werd duidelijk dat de maatregelen, om het coronavirus onder controle te krijgen, tijdelijk nog verzwaard zijn om het virus terug te dringen.

Fijn is dat allemaal niet, maar om daar zo snel mogelijk weer vanaf te zijn, is het beste wat wij zelf kunnen doen is ons aan de genomen maatregelen houden.

Vandaar dat het bestuur zich genoodzaakt ziet om ook de geplande najaarsvergadering niet door te laten gaan. En de daarna nog geplande rit  in november ook niet.

Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Wij houden vol, u ook?

Als dat allemaal lukt hopen we van 2021 weer een mooi menjaar te maken, en waarin alles, wat wij dit jaar al van plan waren, dan ook kunnen doen.

Dan nog wat triester nieuws: Nadat we vorige week plotseling afscheid hebben moeten nemen van ons gewaardeerde lid Jan Looman, kreeg ik vandaag bericht van Ina Sloetjes dat haar moeder Alie in de nacht ervoor was ingeslapen. Voor deelnemers van de 2daagse was zij jarenlang samen met Wim onze gastvrouw en gastheer tijdens ons verblijf in Vorden.

Namens de vereniging zal het bestuur de condoleance overbrengen aan de familie, samen met een gepast bloemstuk.

Voorlopig is dit de laatste nieuwsbrief van dit jaar. Ik hoop dat we het nieuwe jaar kunnen starten met de uitnodiging voor een Algemene ledenvergadering, waarin we de plannen voor 2021 kunnen bespreken.

Ten slotte ondanks alle beperkingen wenst het bestuur u toch fijne feestdagen  en een goede jaarwisseling.

Namens het bestuur

Frans Damen

voorzitter